Hulilla tulee tänään kuluneeksi 5kk edellisistä juoksuista. Hulina astutetaan seuraavista juoksuista, joiden odotetaan alkavan noin kuukauden kuluttua. Juoksut on yleensä tuleet noin puolen vuoden välein, tosin ei tietenkään silloin kun niitä odotetaan. Tulevaksi sulhoksi on valittu Banjo eli Macullen Banjo Boy. Banjo on niittänyt mainetta menestyksekkäillä jälkeläisillään ja on itsekin sekä Suomen että Viron muotovalio. Hulina on puolestaan kunnostautunut "urheilupuolella" olemalla yhtä sertiä vaille agilityvalio. Miss Hulina on kyllä myös varsin nätti tyttö, sillä se on sertiä vaille virallisesti kaunis :)

Toiveissa tietysti on, että pariskunnan lapsista tulisi täydellisiä. Terveitä, täysjärkisiä, fiksuja ja filmaattisia.

Faktaa:

Isä Banjolla on 9 FIN MVA jälkeläistä. 17 on palkittu maininnalla erinomainen. Neljä on aloittanut uran agilityn parissa. Yksi kilpailee tokossa erikoisvoittaja-luokassa. Kaikki tähän mennessä tutkitut jälkeläiset ovat olleet terveeksi tarkastettuja.

Äiskä Hulinan viisi esikoislasta eivät ole vielä kerenneet aloittaa kilpailu-uriaan. Yksi näistä on tosin kerennyt pyörähtää näyttelyssä saaden erinomaisen. Kolme on aloittanut agility-harrastuksen ja kuulemani palaute on ollut kovin positiivista.